MENU

Wij werken met standaardtarieven voor alle diensten die wij leveren. Aangezien elke opdracht anders is en meer tijd in beslag kan nemen dan andere opdrachten, kunnen de tarieven van de opdrachten variëren. Het is wel mogelijk om een combinatiekorting te krijgen als u bijvoorbeeld uw boekhouding laat bijhouden en daarnaast ons de btw-aangifte laat doen. Vraag daarom altijd naar de mogelijkheden en een offerte.

Administratie en boekhouding bijhouden voor ondernemers

Een opzet voor een goede administratie is een goed begin. Het bijhouden daarvan is een tweede en ook dit willen wij u uit handen nemen. Dan kunt u zich bezig houden met ondernemen en wij met waar wij voor opgeleid zijn. De tarieven zijn afhankelijk van de grootte van uw administratie. Tarieven vanaf € 30,- per maand.

Btw-aangifte invullen voor ondernemers

De btw-aangifte moeten bedrijven die btw-plichtig zijn per maand, per kwartaal of per jaar tijdig indienen. Deze aangifte kunnen wij voor uw onderneming indienen, dan heeft u er geen omkijken meer naar. U hoeft ons alleen te voorzien van de juiste gegevens en wij doen de rest. Tarief voor administratieklanten: € 15,- per ingevulde aangifte per onderneming. Tarief voor niet-administratieklanten: vanaf € 50,- per ingevulde aangifte per onderneming.

Subsidieadvies en advies over ondernemersregelingen geven aan ondernemers

Als ondernemer of particulier kunt u aanspraak maken op bepaalde subsidies en regelingen. Wij kunnen kijken waar u persoonlijk recht op heeft en geven advies op maat. Tarief voor administratieklanten: inbegrepen. Tarief voor niet-administratieklanten: € 50,- per advies.

Hulp bij aanvragen van subsidies en regelingen

Wij weten niet alleen welke subsidies en regelingen er zijn aan te vragen, maar ook hoé deze kunnen worden aangevraagd. Hierbij kunnen we u assisteren of het u volledig uit handen nemen. Tarieven zijn op aanvraag en worden berekend aan de hand van het aantal bestede uren.